Kompost och Brännplats

 

 

KOMPOST & BRÄNNPLATS

 


Obs!  NU måste vi SORTERA

Nytt för i år är att ALLT, utom jord o grönt, slängs till vänster på brännplatsen. Dvs så lite som möjligt på komposten så den inte växer på höjden och att vi slipper tömma den. Det är väldigt kostsamt, pga att vi har ett problem med parkslide som växer på komposten. Ta därför INTE med hem, jord eller växter som växer där, så slipper vi spridning av parkslide. Har du en växt som du vill överlämna till någon kolonist, sätt den i jorden på höger sida i jordbädden.

 


Öppet:

 

* Lör-söndagar kl 11-13

 

* Tisdagar kl 17-19 

BOKNINGSKALENDER sitter på insidan dörren till kompostförrådet. Där kan ni själva se när det behövs folk o skriva upp er, så vi kan hålla öppet enligt schemat ovan. Du har tillgång till den under kompostens öppettider.

 

 NYCKEL för kompostvakt

Inne i gula huset till höger på väggen finns en liten box som det står kompost på. Där finns nyckel till bommen och förrådet, Dra ner det lilla svarta skyddet, ställ in låskoden o öppna luckan. Hämta o lämna nyckeln här när du är kompostvakt.

 


Elisabet:  0736-556 960   elisabet.fridmar@gmail.com  
Karin:       0705-617 680   karin.c.nilsson12@gmail.com

 

 

 

På brännplatsen får endast grenar som inte är tjockare än 60mm i diameter läggas.

 

Det är inte tillåtet att lägga:

hela buskar, häckar och liknande. gran, enbuskar, cypresser, tall eller liknande trädslag samt pil, möbler eller skrymmande föremål samt miljöfarligt avfall

 

  • På komposten får endast gräs, löv, nedfallen frukt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ändra till en bild som passar din startsida och skriv en text som passar till bilden ovan.